ESSENTIE TRAINING CENTRUM: AMSTERDAMSE ESSENTIEBRON

Essentie Training Centrum: Amsterdamse Essentiebron

Essentie Training Centrum: Amsterdamse Essentiebron

Blog Article

Essentie Cursus: Amsterdamse Verdiepingspad


Om authentiekere keuzes te maken en het stuur weer in handen te krijgen, moet je assertiever worden. Je zal moeten leren om NEE te kunnen zeggen en leren om voor jezelf op te komen. Want, jouw mening doet ertoe! Maar om hiertoe te komen moet je eerst baas moeten worden van je eigen emoties.


Coaching Voor De Essentie: Amsterdamse BegeleidingsrouteEssentie Training Centrum: Amsterdamse Schatgraverij

Op deze manier raak je uit de sleur en kom je in een situatie die echt bij jouw past.


De Beyond Doubt is de meest unieke training en deze wordt slechts twee keer jaar gegeven. Je kunt deze training volgen als je de Essence en de Source hebt afgerond. De training wordt gegeven door de oprichter en hoofdtrainer van de Essence-organisatie. Dit is wat je krijgt: Bewezen methodiek – Met zowel direct als op lange termijn resultaten.


Intuïtieve training – Tijdens de training ga je werken aan verschillende lagen van jouw bewustzijn en intuïtie. 2 trainingsdagen – De training duurt twee dagen en we werken met een combinatie van ervaringsleren en intellectueel leren. Vertaling – De training wordt gegeven in het Engels. Vertaling is op aanvraag beschikbaar.


Essentie Academie: Amsterdamse Ontdekkingstocht


Een goed zelfbeeld en weten waar je naartoe wil in je leven zorgt ervoor dat je authentieke keuzes gaat maken. Iemand die authentiek is laat zich niet beïnvloeden door anderen. Je doet wat je zelf wil, reageert op de manier die het beste bij je past, en je maakt keuzes waarbij je jezelf goed voelt.


Wil je keuzes maken vanuit authenticiteit, dan zul je je bewust moeten zijn van je emoties en je er niet door laten beperken. Natuurlijk gebeurt er wel eens iets wat je niet hebt gepland en dit brengt bepaalde negatieve gevoelens met zich mee; gevoelens van irritatie, teleurstelling, gekwetst of boos zijn.


Je maakt simpelweg andere mensen of omstandigheden belangrijker dan jezelf. Weten hoe dit mechanisme bij jou werkt, ondersteunt je bij het handelen (en keuzes maken) op basis van je creativiteit en kracht, en bij het veranderen van de situatie. Het doorlopen van een persoonlijke ontwikkeling zal niet zonder tegenslagen gaan.


Dit traject zou je zelf kunnen doorlopen of je kan ervoor kiezen om dit te doen samen met een coach. Bij Humanication bieden wij verschillende trainingen/cursussen aan waarmee je het maximale uit jezelf kan halen.


Essentie Training: Amsterdamse Ontdekkingsroute


Iedereen heeft kwaliteiten. De ene is hier goed in en de ander is daar goed in. Leer je goede kwaliteiten en mindere kwaliteiten kennen, accepteer ze beide. Besef dat je uniek bent en absoluut de moeite waard. Je hebt geen erkenning en waardering van een ander nodig om tevreden over jezelf te zijn.


Probeer deze gedachtes tegen te houden en te denken aan dingen die juist goed gingen. Denk aan de dingen die je aan jezelf bewondert. Deze punten heb je als het goed is al bij tip 1 bekeken. Door doelen te stellen kun je ergens naartoe werken. Deze doelen kunnen over van alles gaan wat met zelfvertrouwen te maken heeft.


Je stelt jezelf bijvoorbeeld het doel om tijdens een negatieve fase aan je positieve kwaliteiten te denken. Zorg ervoor dat je doelen specifiek en haalbaar zijn. Wanneer je je doel behaalt, mag.. nee MOET je trots op jezelf zijn! Beloon jezelf wanneer je je doel behaalt. Zorg ervoor dat je jezelf blijft en dat je reëel bent in het stellen van je doelen.


Zorg er dus voor dat je in je eigen capaciteit blijft handelen.


Verdiep Je Essentie: Cursus In Amsterdam


NameDit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


De Essence training duurt vijf dagen en tijdens de training werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen.


Essentie Training Centrum: Amsterdamse Essentieplek


Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën.


Essentie Training Centrum: Amsterdamse SchatkoepelOntwikkel Je Essentie: Amsterdamse Wegwijzer

De taal van de training is Nederlands gecombineerd met Engels. Indien noddzakelijk wordt vertaling verzorgd. The Essence training lasts five days and during the training we work with a unique combination of experiential learning and intellectual learning. Experiential learning is learning by doing and experiencing. Through energetic and challenging processes you see how you deal with certain things and how you can do it in a different way.


In tegenstelling tot de vorige vraag kun je Let’s Talk wél doen zonder dat je eerst de Essence hebt gedaan.


Coaching Voor De Essentie: Amsterdamse BegeleidingEssentie Academie: Amsterdamse Expeditie

Je kunt de Mission Possible (MP) inzetten voor verschillende uiteenlopende doelen. Tijdens de training gaan we jouw droom concreet maken, door het formuleren van een heldere visie, omgezet in haalbare doelen, en je gaat aan het werk met een concreet plan van aanpak. Dit is wat je krijgt: 4 maanden – Gedurende 4 maanden ga je onder persoonlijke begeleiding jouw droom realiseren.


Essentie Cursus: Amsterdamse Ontdekkingstocht


Praktisch – De trainingen zijn zeer hands-on en praktisch ingericht. Je gaat een plan schrijven dat je op korte én lange termijn gaat dienen. Professioneel – Onze trainers zijn intern opgeleid en hebben jaren (trainings-)ervaring voordat ze als trainer worden beëdigd. Aanmoediging en ondersteuning – Doordat je met meerdere mensen samen leert ontstaat er een spontaan supportsysteem.


Let op! Je kunt je aanmelden voor de Mission Possible als je de Source training hebt afgerond én een persoonlijk intakegesprek hebt gehad met een van de trainers. Informeer via ons kantoor naar de beschikbaarheid. Tijdens de MP ga je in 4 maanden aan de slag met onderwerpen als: effectief zelfmanagement, communicatie, excellence en je gaat een onvergetelijk Outdoor weekend beleven.


Beste ouder van dochter, Zelf ben ik werkzaam als medicus en heb daarnaast ook de essence training en de vervolgtraining ca. 5 jaar geleden gevolgd. Ik snap uw bezorgdheid, met name door de vervelende berichten die soms te vinden zijn in de media. Iedere gek mag alles op internet schrijven en met een beetje angst of achterdocht is het woord sekte al snel gevonden.


Bij het trainingsbureau Essence is er geen leider. Uiteraard wel een bedrijfsleider en een leider over de trainingen, net zoals in ieder ander bedrijf. Ik zelf heb de trainingsleider een keer kort gezien, hij loopt wel eens rond en controleert de kwaliteit van de trainingen. Maar dat valt eigenlijk nauwelijks op.


Essentie Cursus: Amsterdamse Verdiepingsexpeditie


Wat ik me wel kan voorstellen is dat als mensen uit de training komen en zo genoten hebben, het lijkt alsof er van alles spannends gebeurd. De training is erg enerverend en afwisselend, in die zin net een achtbaan, daar komt ook dat gevoel aan het einde vandaan. Maar er is geen verheerlijking van een leider of theorie.


Welke cursus u ook volgt, deze kost geld. Zo ook de Essencetraining die 5 dagen lang gevolgd wordt. Ik meen dat nu de kosten ca. 750 euro bedragen. Iedere scholing die ik volg kost per DAG ongeveer dit bedrag. De training van 5 dagen is dus relatief goedkoop. Neemt niet weg dat het om een behoorlijk bedrag gaat voor veel mensen.

essence course

Report this page